Wij zijn Het Leertheater. Een collectief van professionals en een hecht team van acteurs, coaches en trainers die hun vak verstaan. Wij geloven dat echte verandering mogelijk is als je jezelf en anderen leert kennen. Door je open te stellen voor verbinding en groei, vanuit je eigen kracht en authenticiteit. Wij durven daar te gaan waar het wringt en je een spiegel voor te houden. 

We geven je de tools en inzichten om te transformeren en vanuit daar waar je staat een nieuwe gewenste situatie te realiseren. Want je kern is waar je oplaadt en net daarbuiten de plek waar er zoveel te leren valt. Met onze uitgebreide expertise, liefde voor mensen en het in beeld brengen van communicatiestijlen begeleiden we je graag in jouw persoonlijke traject. 

Wie zijn wij?

Het Leertheater is opgericht in 2018 door Luca van Loenen en Tim Pieterson. Beiden met ervaring in de theater- en trainingswereld, besloten zij deze twee werelden (nog) meer met elkaar te verbinden.

Luca van Loenen

Theatermaker, trainer, acteur, regisseur

Is geboren en getogen in Amsterdam en is hier ook afgestudeerd als acteur. Hij is actief  in de theater- en filmwereld. Zijn liefde voor de authenticiteit van elk mens, zorgde ervoor dat hij als trainingsacteur is gaan werken. Hierdoor groeide hij snel door naar de rol van trainer. Hij gelooft dat communicatie alleen een doel dient, indien men verbonden is met wat men zegt en daardoor verbonden is met de ander. Alleen dát verdiept het contact. Hij wil met Het Leertheater mens, organisatie en maatschappij op een dieper niveau met elkaar verbinden. "Wanneer iets vanuit jouw pure zelf komt, zijn lichaam en geest het eens met de woorden die jouw mond spreekt."

Tim Pieterson

Theatermaker, trainer, acteur, regisseur

Is in 2016 afgestudeerd als theatermaker. Hij is als acteur en als regisseur verbonden aan verschillende projecten. Door zijn fascinatie voor gedrag is hij de trainingswereld ingegaan. Hij helpt mensen authentiek te blijven, vooral wanneer zij afstappen van een vast patroon. Op een veilige manier drukt hij zijn stempel op het leertraject van de deelnemers. Hij hoopt met Het Leertheater veel nieuwe mensen te ontmoeten en echte connecties te maken om samen te onderzoeken en vooral te groeien. "Acteren is jezelf zijn op een moeilijke manier."

Ensemble

Behind the scenes

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Meer weten? Lees onze blogs