Wij zijn Het Leertheater. Een collectief van professionals en een hecht team van acteurs, coaches en trainers die hun vak verstaan. Wij geloven dat echte verandering mogelijk is als je jezelf en anderen leert kennen. Door je open te stellen voor verbinding en groei, vanuit je eigen kracht en authenticiteit. Wij durven daar te gaan waar het wringt en je een spiegel voor te houden. 

We geven je de tools en inzichten om te transformeren en vanuit daar waar je staat een nieuwe gewenste situatie te realiseren. Want je kern is waar je oplaadt en net daarbuiten de plek waar er zoveel te leren valt. Met onze uitgebreide expertise, liefde voor mensen en het in beeld brengen van communicatiestijlen begeleiden we je graag in jouw persoonlijke traject. 

Wie zijn wij?

Het Leertheater is opgericht in 2018 door Luca van Loenen en Tim Pieterson. Beiden met ervaring in de theater- en trainingswereld, besloten zij deze twee werelden (nog) meer met elkaar te verbinden.

Luca van Loenen

Acteur, trainer en ondernemer

Is in 2018 afgestudeerd als acteur. Zijn liefde voor de authenticiteit van elk mens, zorgde ervoor dat hij als trainingsacteur is gaan werken. Hierdoor groeide hij snel door naar de rol van trainer. Hij gelooft dat communicatie alleen een doel dient, indien men verbonden is met wat men zegt en daardoor verbonden is met de ander. Alleen dát verdiept het contact. Hij wil met Het Leertheater mens, organisatie en maatschappij op een dieper niveau met elkaar verbinden. "Wanneer iets vanuit jouw pure zelf komt, zijn lichaam en geest het eens met de woorden die jouw mond spreekt."

Martijn Tillema

Acteur, trainer, coach en adviseur

Ik geloof dat er niet 1 pad is in het leven. Er is ongelooflijk veel te ontdekken. Als je die ruimte voelt, dan ontstaat er altijd opnieuw een ervaring die mogelijkheden en kansen biedt. Soms stuit je op weerstand. En dan is het ook goed om met nieuwsgierige en oordeelsvrije blik te onderzoeken. Bij jezelf en bij de ander.Ik heb zelf geleerd die ruimte te gaan voelen. En te pakken. Dat heeft geleid tot een hele andere invulling van mijn loopbaan. Vanuit het verbindende leiderschap bij Transavia als Director Cabin Crew ben ik het ondernemerschap ingestapt, en heb mijn talenten de ruimte gegeven om nieuwe paden te bewandelen. Als coach, voor individuen en teams, en als trainer, als acteur en als maatschappelijk betrokken adviseur en projectleider. ''Geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en mogelijkheden van anderen, en tegelijkertijd mezelf ook te blijven ontwikkelen.''

Tim Pieterson

Acteur en trainer

Is in 2016 afgestudeerd als theatermaker. Na een korte periode in de theaterwereld, voelde hij dat zijn vlam aan ging van een bijdrage leveren aan iemands ontwikkeling. Dit in combinatie met zijn fascinatie voor gedrag is hij de trainingswereld ingegaan.Hij helpt mensen authentiek te blijven, vooral wanneer zij afstappen van een vast patroon. Op een veilige manier drukt hij zijn stempel op het leertraject van de deelnemers. Hij hoopt met Het Leertheater veel nieuwe mensen te ontmoeten en echte connecties te maken om samen te onderzoeken en vooral te groeien. "Acteren is jezelf zijn op een moeilijke manier."

Ensemble

Behind the scenes

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Meer weten? Lees onze blogs