Iedereen mag er helemaal zijn zoals hij of zij is. In onze coachingstrajecten met een van onze experts, nodigen we je uit om 1-op-1 op professioneel vlak de diepte in te gaan. Om vanuit je eigen kracht en authenticiteit te onderzoeken waar je toe in staat bent en waarin je zou willen groeien.We hebben allemaal onze eigen kaders die passen bij

onze persoonlijkheid en functie. Wij dagen je uit buiten je kader te leren denken en helpen je je sterke en verbeterpunten te herkennen. Wij gaan graag met je op onderzoek uit en adviseren je afhankelijk van je vraag. Persoonlijk leiderschap en verbinding vormen de kern van onze coachingstrajecten, maar jij bepaalt zelf waaraan je wilt werken en wat de gewenste uitkomst is.

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.