Racisme, eenzaamheid en het zorg dragen voor iemand die dichtbij je staat en ziek wordt. Het zijn een paar van de belangrijke thema’s die leven in de maatschappij. Met Het Leertheater willen we deze onderwerpen zichtbaar en bespreekbaar maken voor iedereen. Onze theatervoorstellingen zijn voorstellingen die raken en de deuren openzetten voor het gesprek.

Iedere Theatrale Aftrap is op te voeren in een theater, kantine, of trainingslocatie. De voorstellingen zijn zo geschreven en uitgewerkt dat zij aanpasbaar en flexibel zijn om aan te sluiten bij iedere vraag uit verschillende bedrijfsculturen- en situaties.

Onze voorstellingen

De Theatrale Aftrappen van dit moment. Onze voorstellingen zijn zo geschreven dat ze altijd aansluiten op je vraagstuk. We werken achter de schermen aan nieuwe voorstellingen. Abonneer je op onze nieuwsbrief via de footer voor de laatste updates.

De 6 typologieën van de eenzaamheid

Een voorstelling over eenzaamheid en de verschillende vormen die het bij mensen kan aannemen.

LEES MEER

Insights

Een kleurrijke voorstelling over het gedrag van de verschillende types van het Insights model, en hoe zij zich tot elkaar verhouden.

LEES MEER

Mantel der liefde

Kees van Loenen inspireert mantelzorgers en professionals in verpleging en verzorging met een voordracht over de zorg voor zijn moeder met Alzheimer.

LEES MEER

Kun je het wel maken?

Een theatervoorstelling over zwart/wit denken om te janken van het lachen en te lachen van het janken.

LEES MEER

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.