Verkopen draait om aansluiten bij de behoefte van jouw klant. Dit doe je door inzicht te krijgen in jouw voorkeursgedrag, dat van je klant en het algehele verkoopproces. In deze training kom je erachter waar je sterk in bent en waar ruimte is voor groei. Niet alleen krijg je inzicht in jezelf, maar leer je ook het voorkeursgedrag van de klant te herkennen. Met deze kennis leer je je verhaal naadloos aan te laten sluiten bij je klant. 

We brengen je communicatie- en verkoopstijl in kaart en laten je zien hoe je de behoefte van de klant goed identificeert. Hoe maak je een voorstel en ga je om met weerstand? Samen doorlopen we alle stappen van het verkoopproces, zodat je sterker het klantgesprek instapt en leert op een prettige manier het gesprek te sturen. Zo ontwikkel je een krachtige en effectieve stijl voor het winnen van commitment en het neerzetten van een sterke relatie met je klant.

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.