Wij geloven dat echte verandering mogelijk is als je jezelf en anderen leert kennen. Wanneer je inziet hoe je effectief kunt communiceren en moeilijke situaties de baas kunt zijn door in je eigen kracht te staan. In onze trainingen gaan we op een veilige manier op onderzoek uit. Waar loop je tegenaan op professioneel vlak? Welke boost kan je team gebruiken om beter samen te werken? Wij helpen je de volgende stap te zetten in je professionele ontwikkeling. We maken gebruik van verschillende werkvormen, methodes en modellen. Zo werken we bijvoorbeeld graag met het regiemodel, waarbij deelnemers niet zelf het gesprek voeren, maar de trainers en acteurs mogen regisseren.

Zo blijft iedereen op een veilige manier verbonden met de inhoud. Ook maken we de pijn van bepaald gedrag zichtbaar en bespreken we wat het je zou opleveren wanneer jij of je team dit kan veranderen. Met de juiste tools geven we je inzicht in je patronen van denken, voelen en doen. Op basis daarvan leer je inzien wat je sterke punten zijn en waar ruimte zit voor groei. Onze werkvormen zijn optioneel en alles is mogelijk. Belangrijk is dat we altijd op zoek gaan naar de werkvorm die bij jouw vraag en situatie past. Echt een training op maat dus. Wat onze thema’s en werkvormen gemeen hebben is dat ze focussen op het gewenste resultaat in effectieve communicatie, persoonlijke groei en verbinding, in welke situatie dan ook.

In deze video krijg je een goede indruk van Het Leertheater en onze diensten. Kleine disclaimer: vanwege de corona maatregelen zie je in de video een kleinere groep dan we normaal in onze trainingen hebben.

Wat kun je verwachten

We maken trainingen op maat aan de hand van de volgende thema’s:

Weerbaarheidstraining

Pitch/Performance training

Leiderschapsontwikkeling

Opvang en nazorg

Sales

Teambuilding

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Doe mee met onze dagtraining

kant en klaar

Dagtraining voor iedereen

Een training van een dag voor iedereen die behoefte heeft aan een boost of kennismaking met een thema. De inhoud van de dagtraining staat vast en iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Dus niet op maat, zoals gewoonlijk, maar een vastomlijnde training door ons ontworpen met de focus op één thema of vaardigheid. Dit kan variëren van het geven van feedback en training voor opvang en nazorg, tot het voeren van een slechtnieuwsgesprek en agressietraining. Abonneer je op onze nieuwsbrief voor de laatste updates.

LEES MEER

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.