Het ervaren van een ingrijpende gebeurtenis laat zijn sporen na. Het zijn gebeurtenissen die vaak plotseling en van buitenaf komen, van korte duur zijn en een overweldigende indruk achterlaten. Je wilt als gesprekspartner van iemand die iets schokkends heeft meegemaakt de juiste aansluiting vinden. Hoe maak je het beste contact? Wat zeg je wel en niet? Hoe zorg je ervoor dat je collega zich gehoord en veilig voelt, zodat deze weer vertrouwen krijgt in zijn eigen veerkracht? Wij helpen je daarbij door het creëren van veiligheid en met oog op laagdrempeligheid en sfeer.

In deze training leer je welke verschillende stressreacties zich kunnen voordoen tijdens en na een incident. Met simpele en inzichtelijke modellen en verschillende werkvormen gaan we op een veilige manier samen met de deelnemers in gesprek. We zorgen voor inzicht in de ander, maar ook in jezelf, zodat je er professioneel voor elkaar kunt zijn. 

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.