Als leidinggevende kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Tijdens deze training gaan we onder andere aan de slag met de situaties die jij als leidinggevende als lastig ervaart. We gaan op zoek naar jouw authenticiteit en focussen op het ontwikkelen van je leiderschap. We werken vanuit jouw kracht aan de verdiepende of verbredende skills die een leider nodig heeft. Op welke manier haal je het beste uit jezelf en uit je collega’s? Hoe communiceer je jouw ideeën en aanpak naar je team?

Wat is de beste manier om jouw team op hun kwaliteit aan te spreken of te prikkelen om te groeien? Naar aanleiding van je vraag kunnen we met verschillende modellen inzicht geven in je patroon van denken, voelen en doen en passen we de juiste interventies toe. Het doel is om met jou als deelnemer erachter te komen hoe jij het meeste impact hebt op de groei van je team of organisatie.

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.