Een training voor teams die behoefte hebben aan een boost. Waarbij je je als groep collega’s (weer) een team gaat voelen. Dat kan alleen door de ander nog beter te leren begrijpen en nieuwe inzichten te krijgen in elkaars kwaliteiten. Door elkaars kracht en minder sterke kanten te leren kennen, functioneer je als team sterker. Daar zetten we in deze training op in. Wat speelt er binnen je team? Wat heeft je team nodig om zich nog meer een eenheid te voelen?

In onze Teambuilding-training hebben we veel aandacht voor groepsdynamiek en verbinding. We gaan aan de hand van verschillende werkvormen met elkaar aan de slag. We regelen een sessie waarin het team open naar elkaar kan zijn om dichter bij elkaar te komen. Op een veilige manier gaan we op zoek naar hoe je als team het effectiefst en vanuit je kracht kan optreden. Om als team te groeien en geweldige resultaten te behalen.

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.