Een verhaal zo overbrengen dat je publiek geboeid blijft en je boodschap beklijft. Dat is een kunst die iedereen kan leren. Of je nu spreekt tijdens een congres of in 1-op-1 gesprekken mensen wilt overtuigen, in deze training gaan we met je aan de slag om je boodschap inhoudelijk zo sterk te maken en te communiceren dat niemand er omheen kan. Bij een pitch letten we op de verbondenheid tussen jou en je werk en laten we die naar voren komen. Je leert meteen naar de kern van je verhaal te bewegen van de kracht van jouw bedrijf, product of dienst. Zo kun je altijd overtuigend en professioneel terugvallen op jouw verhaal. 

We geven ook aandacht aan je performance. Hoe sluit je goed aan bij je publiek? Wat is het beste moment om een stilte in te lassen of je te verplaatsen op het podium? Hoe gebruik je je lichaam om je boodschap kracht bij te zetten? We focussen op de technische aspecten van spreken en nemen de ruimte om eventuele spanningen om te zetten in kracht. Met als doel iedereen vanuit zijn kracht zijn verhaal authentiek en krachtig neer te laten zetten.

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.