Eenzaamheid kent vele vormen, die lang niet allemaal even duidelijk te herkennen zijn. De voorstelling ‘De 6 Typologieën van Eenzaamheid’ is tot stand gekomen naar aanleiding van het boek ‘Interventieprofielen voor de aanpak van eenzaamheid en sociaal isolement bij ouderen’ van Anja Machielse, Hoogleraar Humanisme en Sociale Weerbaarheid. In het boek introduceert zij een typologie van interventieprofielen. De typologie is een hulpmiddel om geschikte interventies te vinden voor ouderen die eenzaam of sociaal geïsoleerd zijn.  Om de verschillende typologieën voelbaar en levendig te maken heeft zij Kees van Loenen gevraagd om zes ervan te portretteren. Dat levert een inkijkje op in de verschillende manieren waarop we met eenzaamheid omgaan. Deze voorstelling is een bijzondere mix van theoretische onderbouwingen en theater, met ruimte voor een gesprek na afloop en het delen van ervaringen.

Prijs

Vanaf € 750,-

Locatie

Wij komen naar jouw locatie! Je hoeft niets te regelen.

Extra’s

Anja Machielse als gespreksleider

Details

Duur: voorstelling 45 minuten / nagesprek 45 minuten

Taal: Nederlands
Schrijver: Kees van Loenen
Regie: Kees van Loenen en Luca van Loenen

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.