Een voorstelling gebaseerd op het Insights model: een model om gedrag bij jezelf en anderen beter te herkennen. Door iedere speler een andere kleur van de Insights te laten spelen, wordt het gedrag van de verschillende kleuren echt ervaren. Er is ruimte voor humor maar er zijn ook momenten van confrontatie, waarin de spelers met elkaar botsen. Spelenderwijs ontdekken ze hoe ze met elkaar om moeten gaan en wat ze van elkaar kunnen leren. De ontmoeting van zulke verschillende types op de eerste rij beleven is naast vermakelijk ook leerzaam. Dat het gedrag van de kleuren echt ervaren wordt, zorgt voor herkenning bij het publiek. Zowel van eigen gedrag als dat van anderen. Na de voorstelling gaan we hierover in gesprek: over wat je herkent, of wat je misschien anders zou doen. Alles mag er zijn. We speelden deze voorstelling eerder tijdens de Week van de Werktoekomst voor Gemeente Tilburg. De voorstelling werd hier als hoogste beoordeeld met een 8,5. Wil je meer weten over hoe onze kleurrijke bijdrage destijds werd ontvangen? Lees dan verder in onze case.

Prijs

Vanaf € 1.500,-

Locatie

Wij komen naar jouw locatie! Je hoeft niets te regelen.

Details

Duur: 1 uur, inclusief nagesprek

Schrijver: Kees van Loenen
Regie: Kees van Loenen

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.