Wij zijn mensen en zijn allemaal hetzelfde. Toch? Toch lijken we met zijn allen veel last te hebben van zwart/wit denken. De voorstelling ‘Kun je het wel maken?’ maakt het het thema racisme inzichtelijk en bespreekbaar. Over dit ingewikkelde onderwerp is al veel gezegd en het gesprek is nog niet klaar. Nog lastiger is het gesprek hierover beginnen. In de toko van US is iedereen welkom en eet je zelfs mee. ‘Kun Je Het Wel Maken?’ neemt je mee naar een wereld onder de oppervlakte, met scènes om te janken van het lachen en te lachen van het janken. Tijdens de voorstelling vier je feest, wordt je boos, doe je aan zelfreflectie, ga je stuk van het lachen en ben je stil geworden. Na afloop zit je ongetwijfeld met vragen. In het nagesprek praten de makers en spelers met het publiek over zwart/wit denken door beeldvorming en manipulatie, op zoek naar al je antwoorden.

Prijs

Vanaf € 1.050,-

Locatie

Geschikt voor alle locaties. Je hoeft niets te regelen.

Extra’s

Tijdens de voorstelling krijgt het publiek een hapje en een drankje.
Catering inclusief maaltijd op aanvraag.

Details

Duur: voorstelling 45 minuten, nagesprek 45 minuten

Taal: Nederlands
Schrijver: Annemieke van Westerloo
Regie: Annemieke van Westerloo

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.