Kees van Loenen inspireert mantelzorgers en professionals in verpleging en verzorging met een voordracht over de zorg voor zijn moeder met Alzheimer. Een stuk vol persoonlijke ervaringen die duidelijk maakt wat een mantelzorger doormaakt.  Daarnaast schetst deze voorstelling een beeld van het verloop van de ziekte Alzheimer en de emotionele gevolgen daarvan voor alle betrokkenen. Dit levert stof op tot napraten voor zowel mantelzorgers als professionele zorgverleners. ​Een ontroerende voorstelling met een lach en een traan, maar vooral herkenning. ‘De Mantel der Liefde’ is sinds 2013 met succes opgevoerd in onder meer verpleeg- en verzorgingstehuizen, woonzorgcentra, Alzheimer Cafés, bij GGD’s en op diverse Hogescholen.

Prijs

Vanaf € 750,-

Locatie

Wij komen naar jouw locatie! Je hoeft niets te regelen.

Extra’s

Verkoop van boek “Mantel der Liefde”

Details

Duur: 1,5 tot 2 uur, inclusief nagesprek

Taal: Nederlands (mogelijk in Engels)
Schrijver: Kees van Loenen
Regie: Kees van Loenen en Luca van Loenen

Hoe werkt het?

Plan een gratis oriënterende kennismaking

We gaan in gesprek en kijken samen naar jouw wensen en behoeften. Welke problemen ondervind je als individu of als team en waar liggen kansen voor groei? Wij nodigen je uit dit met ons te onderzoeken.

Wij maken een voorstel op maat

Dit betekent een training, voorstelling of 1-op-1 coaching die geheel aansluit op jullie vraagstuk. Wil je deze werkvormen combineren of met ons een langer traject afstemmen? Een samenstelling uit ons ensemble of een expert die individueel aansluit op jouw vraag? Dat kan allemaal!

Aan de slag! Nu gaan we groeien

Samen gaan we in gesprek over de locatie en de planning. Wij regelen de acteurs en trainers. We stellen met elkaar een schema op voor verdiepende gesprekken na afloop. Binnen een week na deze sessies ontvang je van ons een evaluatie over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op

Wat Het Leertheater zo uniek maakt

Neem contact op

Wij maken trainingen op maat, dus iedere training die je bij ons volgt is uniek. 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

    Door jouw gegevens te verzenden ga je akkoord met Het Leertheater’s Algemene Voorwaarden. Geen zorgen, jouw gegevens zijn veilig bij ons!

    Gerelateerde cases

    Dit konden wij al betekenen voor onze klanten. Bekijk hier alle cases.